Ny look – klippte av och ljusade upp håret

Alla som söker en duktig frisör på söder (eller generellt i Sthlm) måste gå till Amanda. Punkt slut.

Jag har gått till Amanda i fem år nu och var helt hooked från start. Hon har gjort mitt hår från blont till brunt, till något mitt emellan, till blont igen, färgat soft balayage och nu till sist klippt av en jäkla bit och fått mig att känna mig like a million bucks.

Under tiden vi har haft vår hår-relation har hon bytt salong tre gånger – jag har slaviskt följt efter. Det är liksom värt att åka för att få gå till henne. Inte bara för att hon är en stjärna på hår, utan för att hon är världens gulligaste.

Är ni nyfikna på resultatet??

frisör söder
Före..
frisör söder
Och efter!! Love it.

Men snälla hur fräscht?? Känns nästan lite somrigt vilket kanske inte är så passade i januari MEN jag är lite trött på det här met att gå mörkare på höst/vinter och sedan ljust vår/sommar. Vem har bestämt att det ska vara så egentligen?

Känslan att få klippa av alla slitna toppar, ljusa upp rejält och sedan känna att håret inte är slitet för fem öre är helt magisk. Har ju varit sugen på detta i typ ett år nu men inte vågat men jisses vad jag borde gjort det tidigare.

Amanda sitter på Swedenborgsgatan 4 vid Mariatorget och ni kan kika in hennes instagram här. Föresten så får alla nya kunder 10 % på valfri behandling när man uppger mitt namn. Hur bra?

Jag har skrivit om Amanda tidigare, så här fixade vi mitt barr för ett år sedan och i somras blev det den här looken.

Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *