Beauty-favoriter 2020

Innehåller annonslänkar

Hej kompisar, idag tänkte jag vi skulle prata lite must-haves. Närmare bestämt mina bästa köp under 2020! Jag älskar ju hud-och hårvård som ni vet och är en sucker för smink, framförallt att skapa den perfekta basen. Vissa grejer har gjort mig besviken, andra inser jag kommer få leva vidare länge. Här är dom:

Smink

cc-cream // bronzer // mascara // brynpenna // concealer // primer

Medan jag älskar att applicera samma hudvård varje morgon och kväll så får sminket gärna variera både från dag till dag och årstid. Men här är ett gäng favoriter som jag tvivlar på att jag någonsin kommer byta ut! De kommer 100 % vara de produkterna jag går tillbaka till när jag hamnar i ett läge där jag behöver påfyllning, oavsett tid på året.

Hudvård

serum // rengöring tub // ögonkräm // rengöring pump // spf //  peeling

Har nog aldrig provat så mycket hudvård som förra året. Låt oss säga att huden fått kämpa! Var totalt insnöad på allt som hette syror ett tag men helt ärligt så är jag så trött på dem nu. Jag vill bara ha kvalitativ hudvård som ger en massa fukt och stärker huden, that’s all. Möjligtvis lite bekämpning mot pigmentförändringar som jag fick under sommaren, de är dock spårlöst försvunna nu. Hur som helst så skulle jag summera dessa som mina favoriter från året! Jag har tipsat om de flesta en miljon gånger men serumet från PS och rengöringen från Klairs började jag använda i slutet av december och herreeeegud vad jag blivit kär i dom. Serumet är det härligaste någonsin, det gör huden så mjuk och känns som en optimal vinterprodukt. Och den oljebaserade rengöringen är grym på att få bort all makeup, även min mest envisa mascara.

Kroppsvård

bodylotion // kroppscrub // showerfoam // olja // handkräm // rakhyvel // torrborste // gua sha

Är totalt förälskad i Mon Sun’s serie Repairing Oils. Doften, konsistensen – allt. Och Bio Oil måste jag ändå ha med för den använde jag så gott som vaaarje dag när jag var gravid. Älskade att massera in den över hela kroppen efter en omgång torrborstning + dusch. På tal om det måste jag nog klicka hem den igen..

Hårprodukter

schampoo & balsam //hårborste // olaplex // rundborste // färgbomb // hårolja

Jag vet att jag tjatat sönder Maria Nilas silver serie och färgbomben i cool cream men dom ÄR magiska. Om du är blond och ofrivilligt drar åt det gula hållet så kommer du älska dom här produkterna. Jag uppskattar faktiskt så mycket att hitta favoriter från den svenska marknaden. Håborstarna i naturhår började jag med i början av 2020 och kunde inte förstå varför jag väntat så länge. Jag kan garantera att mitt hår slits mindre sen dessa kom in i mitt liv.

Hoppas ni gillade detta – puss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *