Self care och pump-trubbel

Hej finingar! Hur mår ni?

Alltså kan vi prata lite om det här med att pumpa brösten? Jag helammar fortfarande, så när Adam har hand om Stella pumpar jag alltid, och hon har tagit flaskan såå bra sedan start. Men att pumpa??? Fy, jag hatar det. Blir så himla stressad varje gång för ibland sprutar det ut men oftast så går det liksom inte hur jag än grejar med den där satans pumpen.

Igår satt jag säkert en timme och försökte pumpa innan jag skulle till min osteopat, vilket resulterade i att jag bröt ihop totalt. Dels för att det bara inte gick, men kanske mest av utmattning och sömnbristen från de senaste dagarna. Satt på tunnelbanan på vägen in och grät tyst bakom solglasögonen.

Men efter massagen kände jag mig som en ny människa. Som att precis alla spänningar hade släppt både psykiskt och fysiskt. Axlarna sänktes några centimeter och jag kunde typ andas igen.

En glad bebis och en middag med vänner senare somnade jag gott och vaknade utvilad för första gången på länge.

Man kanske behöver de där sammanbrotten, hur hemska de än är, för att kunna ladda om igen och få tillbaka sin energi. Jag tror nog det.

Så jag fortsätter på self-care temat idag, sitter just nu i frisörstolen hos bästa Amanda som ska fräscha upp mitt barr efter sommaren. Njuter till max kan jag lova!

Måste bara tipsa er som bor i Sthlm om min osteopat Edgar också. SATAN vad han är grym. Jag gör inga såna där härliga helkroppsmassager hos honom direkt. Nä, mitt mission är att bli bra i ryggen och ena benet som jag har kämpat med sen typ 2012(?). Jag började dock gå hos Edgar förra året, men hade ett uppehåll när jag var gravid. Hur som helst så ser han precis vart jag har ont bara genom att titta på mig, det är helt sjukt. Sedan sätter han igång, och jag skulle ljuga om jag sa att det var en skön timme, men herregud så välbehövlig. Ni hittar honom HÄR

Imorgon kommer ett recept på min favvo sallad just nu, hörs igen då! Puss på er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *