Dagen i bilder

Godkväll gullisar!

I helgen skulle jag posta det här inlägget som aldrig kom iväg (hinner inte alltid färdigställa saker o ting numer med bebis, hehe).

Vi har varit på landet i stockholms skärgård i några dagar och dra mig baklänges vad härligt vi haft det. Både sällskap och väder har varit på topp! I fredags åkte dock Adam tillbaka till Småland för att spela golftävling, så jag och Stellis blev kvar själva med min pappa (det är hans ställe men det känns lika mycket som mitt, haha).

Idag var sista dagen där innan vi åker tillbaka med tåget till Tranås (Stellas första tågresa!). Så här har dagen sett ut:

Stella vaknade upp med världens bästa humör

Sedan tog jag en kaffe på terassen medan pappa gullade med Stellis
Följt av frukost! Yoghurt med granola och blåbär från trädgården + vattenmelon. Har ni föresten provat att dela en mitt itu och sedan skära kuber? Bästa sättet att äta en vattenmelon!
Solade typ halva dagen. Älskar att sola hehe (men det är inte optimalt för mina pigmentförändringar i ansiktet..) Byggde ihop en härlig plats för Stella ute <3
Vi grillade till lunch och pappa tog den här mysiga bilden på oss
Pappa skjutsade hem oss till Traneberg där vi gosade ner oss i soffan
Hade en bild i huvudet av hur skönt det skulle bli med soffhäng men kände snabbt att det var motion jag behövde egentligen. Så blev en promenad med vagnen och Robin Sharmas podd i lurarna (ja, måste skaffa airpods asap)
Nattade Stella och sedan in i badrummet för att ta bort lite smink och vårda huden. Somnade som en stock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *