Time flies

Hej fina ni!

Jag har precis vaknat från en lång powernap och känner mig lite som en ny människa: enormt utvilad (!), inspirerad och peppad på framtiden. Herregud vad jag behövde detta. De senaste dagarna har vi haft rätt mycket grejer inbokade och det har varit underbart på alla sätt och jag har blivit fullproppad med den slags energi man får av riktigt härligt sällskap. Men det har också lett till en trötthet utan dess like. Nätterna mellan har varit okej, men det har inte blivit några tupplurar på dagen och oj vad jag inser att jag behöver det för att fungera som människa. Jag också en sån person som får mest återhämtning när jag har en heldag hemma utan måsten – kanske bakar lite, städar och typ myser. Det är då jag laddar batterierna som mest.

Anyhow. Dagarna går i raketfart och jag insåg att idag har det redan gått fem veckor sedan Stella föddes!? Herregud! Ändå känns livet med henne så himla självklart. Som att det var klart att det var såhär allt skulle bli tillslut. Och att det var just hon som låg i min mage hela tiden. Nu är det jag, Stella och Adam som världens bästa trio, livet ut.

Som vanligt började började jag skriva här vid 19 och avslutar nu vid 23, haha! Kommer alltid saker mellan nu för tiden.. minns att jag hade grejer som jag ville skriva av mig angående men nu är allt bara en dimma. Här kommer istället en bildbomb från dagarna som varit. Lovar att checka in snart igen – puss!

Födelsedagsfirande med släkten på landet
Mina finaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *