Hemmaspa och egentid

Innehåller annonslänkar.

Hej gullungar!

Dagen började med att jag och Stella sov till 9.30 som vi gör i princip varje dag numera. Förut älskade jag att gå upp tidigt och känna att jag ”fångade dagen”. Nu ser ju nätterna lite annorlunda ut – istället för 8-9 timmars sömn i sträck blir det typ 3-5 uppvak under natten. Så jag satsar på att fånga sömntimmar där jag kan istället!

På morgonen sätter jag alltid Stella i babysittern, så fixar jag kaffe och frukost medan hon sitter där och tittar runt och skrattar. Låt oss säga att det är svårt att inte fastna framför henne och göra en massa märkliga ljud och grimaser för att få henne att le ännu mer! För det är så satans mysigt att få henne att skratta, jag smälter. Kan ju inte låta bli att ta fram kameran och plåta en miljard bilder.

Efter att ha tvättat, fixat lite hemma och lagat ihop en lunch bestående av knäckemackor med ägg (känns som min go-to lunch numera) så bestämde jag mig för att strunta i alla andra måsten och la mig i soffan med min favorit fotmask från kocostar (klick!) som exfolierar bort all torr och förhårdnad hud. Och med Stellis på bröstet. När hon ligger på mig så vet jag att hon toksomnar direkt och det kändes som att hon behövde det idag. Men hur svårt är det inte sen, att lyfta bort världens gosigaste bebis när hon ligger där och myser?? Extremt svårt! Så vi fastnade i ett par timmar tills Adam kom hem från jobbet och tog över. Efter en liten stund åkte han iväg för att gå på barnvagnspromenad med en annan pappakompis och jag valde att stanna hemma. Så härligt att ha en stund helt för mig själv!

hemmaspa

Kom på att det var ett perfekt tillfälle att fortsätta mitt hemmaspa och tog en lång dusch inklusive hårinpackning (klick) och kroppsscrub (klick), följt av min korta spa-rutin för ansiktet. Jag är kär i dermalogicas exfoliering (klick) och ansiktsmaskerna till Foreos UFO (klick). Känner mig len och fräsch på ett kick med den kombon och älskar att det går så himla snabbt – perfekt för en nybliven mamma.

Sen dröjde det inte länge förrän familjen var tillbaka så jag tog vagnen för en promenad och kompletterade lite grejer till middagen. Lagade ihop en sallad med bas på grovhackad broccoli och spenat, svart ris kokat med hälften kokosgrädde och stekt kyckling, ihop med en sesammajonäs. Mums! Adam slocknade nästan direkt efter och Stella har jag nu i bärselen där hon trivs som fisken i vattnet. Ska dock försöka natta henne nu och förhoppningsvis lyckas jag avsluta min spadag med att färga ögonbrynen (använder produkter från RefectoCil) och spraya ansiktet med min favvo BUS (klick). Tror nog att det är världens bästa grejer för en mamma! Snabba effektfulla trix som gör att man känner sig så fräsch även osminkad. Love it. Har skrivit mer om mina favoritprodukter HÄR!

Puss och godnatt!

  1. Härligt med spa!!! Förtjänar alla ibland hihi. Vad har du för mjukistights på sista bilden? Ser så snygga ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *