Jag måste ha den bästa frisören i Stockholm

Alltså mitt nya hår!!! Om jag var skraj innan jag klippte av typ 13 centimeter? Ja, faktiskt. Jag har alltid haft lite ångest förknippat med frisörbesök, när jag var liten fick jag nämligen erfara både en och två kaosfrisyrer (upplevelser som har satt sig kan man säga). Det är tur att jag nu går till den bästa frisören i Stockholm.

Jag har gått till Amanda i ungefär två år nu och hon är på riktigt världens goaste tjej. Dessutom är hon perfektionist och lyssnar lyhört på alla mina önskemål, vilket gör att jag alltid känner mig 100 % trygg.

Och likaså denna gång, trots att jag skulle kapa en rejäl bit för första gången sedan början på 2000 talet. Man skulle kunna tro att jag ville klippa av det bara för att jag ska bli mamma, men näe, det var egentligen mest för att jag ville ljusa upp det så pass mycket att det kändes lika bra att låta topparna få vara fräscha.

Men alltså jag blev sååå nöjd när jag fick se slutresultatet! Har faktiskt aldrig haft en så bra känsla när jag rest mig ur Amandas stol, och då har vi experimenterat en del från blond till brun, till blond igen och lite rosa där emellan, och så vidare.

bästa frisör Stockholm
Före..
bästa frisör stockholm
Efter!! Klippning, slingor och en krispig pärlemo-nyans.

Alltså jag överdriver inte när jag säger att hon är den bästa frisören i Stockholm, hon är bäst för att hon alltid lyssnar på vad jag vill ha, och säger emot när något kanske inte är möjligt. Hon kommer med egna förslag och låter alltid mig vara involverad (hon vet att jag tycker det är kul). Hon är den bästa frisören i Stockholm för att det märks hur mycket hon brinner för sitt yrke och att hon utvecklas så mycket hela tiden.

Så hett tips är att uppsöka Amanda 🙂 Fram till sista mars erbjuder hon alla nya kunder som nämner mitt namn 15 % rabatt på alla behandlingar (även om besöket är efter sista mars). Bra va?! Ni hittar hennes instagram HÄR!

    1. Ser det ut så? Förmodligen för att mitt lockiga hår inte går att få helt spikrakt haha. Och för att hon fönar in topparna. Jag upplever det väldigt jämnt iallafall 🙂 och extremt nöjd med allt hon gör med mitt hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *