Ute efter den bästa frisören i Stockholm?

Innehåller annonslänkar

Jag skrev ett blogginlägg för något år sedan om hur nöjd jag är med min frisör, Amanda Stripple. Jag tycker verkligen att hon är den bästa frisören i stockholm! Jag har givetvis inte testat alla, men för att kvala in som den bästa frisören så bör man uppfylla en del kriterier. Mina kriterier är:

– Lyhörd för var kunden vill ha
– Är med och bollar idéer om håret
– Säger nej när någonting inte är genomförbart (men föreslår något annat!)
– Pratglad, härlig och serviceminded
– Duktig på färg och nyanser samt klippning
– Låter en inte lämna frisörstolen förän man är 100 % nöjd
– Sist men inte minst, perfektionist

Amanda uppfyller helt klart alla dessa och att hon är världens gulligaste tjej gör henne liksom inte sämre! Och DET är varför jag har den bästa frisören i Stockholm.

Om du är ny kund hos Amanda så får du 10 % rabatt på en valfri behandling när du uppger mitt namn.

Bästa frisören Stockholm
FÖRE – guldassigt och slitet
bästa frisören stockholm
EFTER – härligt krispig blond ton och inga slitna toppar

Amanda har helt klart en utmaning med mitt hår eftersom jag är en frekvent användande av diverse värmeverktyg (plattången har varit min bästis i minst 15 år…). Att jag dessutom vill ha en ljus blond ton gör ju inte slitningsprocessen mindre direkt. Och efter X antal färgkatastrofer innan jag träffade Amanda så har det översta håret fått sig en törn och är betydligt kortare än resten. MEN – hon fixar den där ljusa blonda färgen jag gillar utan att överdriva slitningsprocessen. Och skickar alltid med lite prover på inpackningar, gullisen. Det påminner mig att jag måste använda dom, har blivit väldigt lite sådant sedan jag blev mamma.

Amanda sitter på Swedenborgsgatan 4 vid Mariatorget. Du hittar hennes instagram HÄR!

bästa frisören stockholm
Hårfärgen exakt en månad efter förra besöket hos Amanda (tröja // tights // halsband)

Nu var det en månad sedan jag var hos Amanda men min färg har hållt SÅ sjukt bra. Jag använder Maria Nilas silverschampoo- och balsam för att behålla den kalla tonen jag gillar. Och när tonen börjar tvättas ur använder jag deras färginpackning i Cool Cream för att få lite extra glans och en rejäl dos av den där krispiga blonda tonen.

Nu får du som är ny kund 10 % på valfri behandling hos Amanda. Uppge bara mitt (och hennes) namn vid bokning: Amanda!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *