Detaljer till landet

Det här blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej gullisar,

När vi är nere i Småland så bor vi i en egen liten stuga hos svärisarna som vi nu håller på att göra iordning. Vi är ju där och hälsar på en hel del och det är i princip bara vi som bor där, så att piffa till den känns helrätt. Speciellt nu när vi åker ner med bebis! Så scrollar genom Pinterest och inredningssajter på daglig basis för att hitta rätt touch som passar just där.

Det är en gammal stuga som stått sedan tidigt 1900 tal och är faktiskt riktigt charmig, men den behöver piffas. Bjälkarna i taket är gröna och väggarna beiga. Trägolvet ska vi försöka hinna slipa upp nu i sommar och vitlasera, så det kommer bli galet mysigt.

Här kommer ett litet urval av detaljer jag gärna hade haft i stugan för extra mysfaktor!

inredning landet

påslakan // ljusstake // fat // stol // kudde // korgar // vas

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *