Vårkläder jag vill bära 2020

Det här blogginlägget innehåller annonslänkar

Åh vad jag drömmer om vårkläder nu! Med denna isolering OCH sluttampen av graviditeten så skulle jag överdriva om jag sa att jag kände mig on point dagarna i ända. Låt oss säga att jag lever i antingen morgonrock eller tights och stickade tröjor. Helst så löst sittande som möjligt eftersom jag är så otroligt svullen och allt både kliar och spänner mot huden. Då ska vi inte ens prata om bh:ar… jag har köpt på mig så många under graviditeten som alla tillslut sitter för tight runt bröstet så jag knappt kan andas. De dagar jag måste ha bh tar det verkligen emot och mer än en gång har jag knäppt upp den under dagen bara för att det känns som jag ska avlida. Kan någon snälla komma på en smart lösning för gravid-bh:ar? Tänk som har många fler spännen bak i ryggen så man hela tiden kan använda samma men bara göra mer plats runt om, så den inte kniper av blodcirkulationen.

Jag drömmer mig iallafall bort på Pinterest efter allt som innefattar en bh (haha) och som inte har plats för en växande kula. Herregud vad härligt det ska bli att använda vanliga kläder igen!! (även om en viss del kommer vara amnings-anpassade). Allt som inte är gravidkläder som en dröm – ja, vårkläder 2020 har aldrig känts så lockande.

rosett, skor, byxor, t-shirt, halsband, nagellack

vårkläder 2020

jeans, skjorta, sneakers, armband, solglasögon, läppbalsam

vårkläder 2020

kjol, tröja, skor, ansiktsmist, brun utan sol, ring, örhängen

Gillar ni när jag gör kollage med kläder? Och vad är ni sugna på för vårkläder nu 2020? 🙂

Ni kan för övrigt spana in kategorin beauty-tips här! <3

  1. Tack för massa fina tips 🙂 Är också sugen på vårkläder nu, men att klä upp sig när man sitter hemma i isolering tappar sin charm. Hur gör du dina collage förresten? dom är jättefina! Använder du photoshop eller nåt annat verktyg? 🙂

  2. Hej Amanda!

    Har du testat att köpa till bara ett litet extra knäppe till din bh? Man fäster den i Bhn:s knäppning så får man tre extra öglor att fästa i. Finns att köpa billigt i de flesta klädbutiker, har räddat mig iaf, inte behövt köpa en enda ny bh under min graviditet och jag är inne på bf+1. Kram!

    1. Hej Nina! Men detta har jag missat helt – hade ingen aning om att det fanns! Måste införskaffa direkt 😀 tusen tack för tips! Och lycka till med förlossning och bebis 🙂 <3 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Artiklar att lyssna på