Livet atm

HEJ <3

Oktober hittills har varit lite av en berg-och dalbana. Precis som alla föräldrar så kämpar jag med att få ihop dygnets alla timmar med att balansera jobb, barn, fritid, återhämtning, roliga aktiviter, träning och allt vad det innebär. Än så länge har det nog inte gått jättebra, men jag ser ändå ljuset. Att börja jobba har varit en omställning som heter duga och jag tror att det kommer ta tid att ställa om från en typ av vardag till en helt annan. Men nu känner jag att de här nya rutinerna börjar sätta sig och jag är redo att addera annat till min nya vardag, som tex träning och BLOGGEN. Haha.

Men vet ni vad, det är lördagmorgon och jag har nyss gått upp, tagit en lång dusch och nu sitter jag här med en kaffe framför nyhetsmorgon. Hur är det möjligt, tänker ni? Jo, det är möjligt när ens underbara karl rövar bort barnen i fyra dagar. FYRA! Kan ni förstå? Jag har inte varit helt själv i mer än en dag sedan innan Stella föddes. Sen har jag jobbat hemma nu i två dagar pga känns som jag har en tennisboll i halsen (sämst timing) och alltså varit helt själv i ett otroligt städat och fridfullt hem. Igår kom syrran över och så babblade vi hela kvällen på ett sätt vi inte gjort på evigheter. Så jäkla tacksam för denna helg, för trots att den knappt har börjat känner jag redan att jag fått fylla på energiförrådet enormt.

Nu känns det skönt att ha två helt lediga dagar framför mig, och om halsontet lägger sig lite ska jag nog lyckas hitta på lite roliga saker. Eller helt ärligt, jag blundar för alla eventuella sjukdomar. Är man barnfri ska man fan ta tillvara på det! PUSS

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *