Helgen i Göteborg

Hej gulliga ni!

Mår ni bra? Jag är fortfarande så, så trött efter helgen, Stella har vaknat för mat typ en gång i timmen från att vi nattar henne tills att vi båda vaknar. Däremot tror jag inte att hon är hungrig, jag tror hon bara vill känna att jag är nära. Har ni varit med om samma sak eller har erfarenhet av liknande? <3 

Förutom tröttheten (aka:utmattning) så kände jag också sån stark energi och lyckorus efter helgen eftersom jag fick hänga med mina bästaste tjejer i Göteborg. På fredagen bilade vi till Göteborg för att träffa Jennifer och August plus deras nyförvärv, fina lilla Mio som bara är fem veckor gammal. Vi lagade middag hos dom och försökte vänja oss vid att inget är sig likt med två småttingar. Innan bebis när vi åkte till Göteborg kunde jag känna att vi inte hann catcha up helt, nu hinner man ju verkligen inte göra det! Men mysigt var det såklart.

På lördagen var det överrasknings babyshower för Marija,  därför höll vi det såklart hemligt att vi var där. Det blev en så lyckad surprise, hennes kille fyllde nämligen år samma dag och därför hade hon ingen aning om vad som väntade. Vi var ett gäng på tio tjejer som överraskade med pizzabuffé och fika – som jag såklart inte hann fota då jag försökte få Stella att somna mitt i maten (varför blir det alltid så haha??)

I oktober blir vår trio fulländad med tre små bebisar!

Stella och Mios första möte – gullisar!!
Jag, Stella, Marija, Jennifer och Mio <3
Snyggaste preggot
Men hur gullig???

  1. Min dotter Ella är född 24/4 och är precis likadan på natten. Tror också att det handlar om närhet. Hopppas verkligen det går över snart 🙂 ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *