Sista dagarna i Tranås

Hej alla fina!

Idag ä bär det av tillbaka till Stockholm. Vi har varit i Tranås i princip hela sommaren nu och jag har verkligen vant mig vid den här livsstilen. Att ha den här friheten att gå ut i trädgården när som helst, ner till bryggan och ta ett dopp eller bara rulla ut yogamattan i gräset är ta mig tusan magi. Sen så älskar jag viben här, lite mer easygoing på något sätt. Ja hörni, vi kommer ju flytta hit i framtiden – frågan är bara när.

Men det är mycket spännande saker som händer på hemmaplan i höst också, som jag ser fram emot massor. Så det känns inte fy skam att åka hemåt ändå!

Här kommer ett gäng bilder som får summera de sista dagarna från semestern. Stella är inne i något språng nu och vi har därför haft några lite tuffare kvällar och nätter än vanligt, men där imellan har vi tagit det lungt och bara njutit av sommaren. Mest svassat runt i flipflops, osminkad i baddräkt eller träningskläder typ. Livet, ändå.

Passar ofta på att blogga på morgonen när Stellis är på bäst humör – gärna i kombination med frukost!
Blivit mycket turkisk yoghurt med honung, mandelsmör, bär och granola på senaste. Så gott!
Älskar den här bilden <3
Två busiga gullisar på picknick
Men alltså Stellas ögon??!
En kväll med bad från båten i solnedången
Och en myskväll framför tvn

Hoppas ni också har haft riktigt härliga augustidagar. Hörs snart igen, kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *