Egentid och träningskläder

Det här blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni.

Idag hände något magiskt – jag var helt ensam för första gången på nio månader och tio dagar. Det första jag gjorde var att gråta en skvätt, sedan rullade jag ut yogamattan och körde en sekvens mest bestående av positioner jag inte kunnat göra på väldigt, väldigt länge. I säkert en halvtimme så var det bara jag, min kropp, andningen och yogamattan. Alltså ord kan inte förklara hur nöjd och lugn jag känner mig nu efter. Så sjukt zen och pepp på hitta tillbaka till yogarutiner – och så småningom börja gå på pass igen. Längtar!!

Den andra saken jag verkligen ville göra var att sätta på kaffe, slå upp datorn & bloggen och ta fram mina nagellack. Att måla naglarna är typ terapi för mig! Och nu drömmer jag mig bort till träning, yoga och långpromenader i solen…

Långprommis

träningskläder

sneakers, tights, tröja, solglasögon (klick)

Yoga

träningskläder

tights, top, face mist, vattenflaska, scrunchie (klick)

Löparlooken

träningskläder

löparskor, tights, top, AirPods (klick)

Nu längtar jag efter min lilla gosunge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *