Covidjulen 2021

Gott nytt år vänner!! Åh herregud vilken ovanlig jul och nyår vi bjöds på i år. Jag blir typ full i skratt när jag tänker på vår julledighet haha, att försöka planera livet känns lite som ett minne blott. Och från och med nu behöver jag nog skala ner mitt kontrollbehov typ en miljard procent om jag vill behålla förståndet någorlunda hehe.

Dagen efter att vi kom ner till Småland för vår långa och mysiga julledighet, så åkte både jag och Adam på covid. Det innebar att dom enda vi umgicks med under en veckas tid var Adams föräldrar som vi bor hos, och julen blev därför inte ens i närheten som planerat. Det skulle blivit fullt hus med Adams bröder, Stellas kusin Alva och min mamma plus syster men alla höll sig såklart borta. Och inte kunde vi åka runt och träffa våra vänner med barn heller vilket var precis lika trist det. Men det positiva var att vi ändå mådde relativt bra i sjukstugan, och det får man ju verkligen vara tacksam för.

Så julen blev lite mer stillsam än planerat och nyårsafton blev kanske ännu mer stillsam haha. För första gången i vuxen ålder sov jag medan raketerna smattrade utanför, mellan två små barn som jag kallar för mina. Fortfarande så knäppt att jag är tvåbarnsmamma nu! Och det livet behöver fortfarande marineras om vi säger så, för trots att vi har fått hjälp under dom här två veckorna har jag ta mig tusan inte hunnit med någonting. I för sig har jag satt ribban riktigt lågt, men det har skavt lite i mig att jag inte hunnit plocka fram datorn och skriva av mig.

Så därför känns det magiskt att vi åker hem till Sthlm om en liten stund. Jag älskar känslan av ett nytt år och nya möjligheter, och i år är det ju verkligen dags att skapa helt nya rutiner för min del och det ska ändå bli väldigt spännande, även om mammaledigheten inte direkt är den mest ”spännande” perioden jag kan tänka mig haha. Men ser ändå fram emot att försöka hitta någon slags balans i livet som tvåbarnsmamma nu och se vad detta livet har att bjuda på!

Vi hörs igen i dagarna, xx

Nu har vi äntligen bestämt namn på den här damen, säg hej till Molly!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *