End of föräldraledigheten börjar NU

Hej bästa bloggisar! Inskolningen av Stella har gått över förväntan, igår lämnade vi henne själv för en halvdag och det hade gått strålande. Imorse strosade vi ner i solskenet och kramades hejdå (okej några tårar var det men ändå mkt bra lämning) innan jag gick ensam tillbaka hem igen och kände något slags lyckorus svepa över mig. Det är liksom en ny era som börjar nu! Hela vår vardag är i ett sådant stort skifte och det känns faktiskt HELT magiskt. Jag menar, 16 månader föräldraledighet har varit så härligt men också sugit musten lite ur mig. Jag tror det är ganska lätt att tappa en del av sig själv när ens största fokus ligger på att ta hand om ett barn och det har definitivt hänt mig. Så bara tanken av att ha en hel dag (eller ja, en hel höst!) på mina egna premisser gör att det bubblar lite i mig. Jag är så tacksam över det för jag förstår ju också vad som väntar när familjen växer till vintern. Ska maxa skiten ur hösten nu helt enkelt och känna att JAG får vara i fokus. Halleluja!

Ni kanske undrar vad jag ska hitta på nu då? Det blir en hel del frilansarbete av olika slag och jag kommer lägga mycket mer krut på bloggen. Att ha den här lilla delen av internet gör mig verkligen glad och ger mig så mycket möjligheter till att vara kreativ, vilket jag älskar. Utöver det så har jag påbörjat en ganska major thing för mig, jag har nämligen som mål att ta körkort innan lillasyster väljer att göra entré! Har min första körlektion nästa vecka och sen räknar jag med att allt går som smort och att jag kan köra ut på vägarna själv innan november. Kort deadline men oj oj oj så taggad!

Orimligt taggad på allt VARMT kaffe jag har framför mig innan kaffesuget förmodligen klingar av helt

Vad mer? Jag vet inte men typ VILA!? Kan inte komma på ett bättre tillfälle för det, haha. Sova ikapp senaste året och förbereda allt inför lillasysters ankomst. Har mycket fix på gång hemma och det kliar i fingrarna att få göra vårt hem mysigare inför ännu en föräldraledighet. Sen hämta Stella runt fyra på eftermiddagarna och se till att njuta av den tiden vi har tillsammans på ett helt nytt sätt. Får för mig att jag kommer sakna henne så sjukt mycket fast jag har räknat sekunderna till förskolestarten hehe.

Men innan några obligations tar tag i mig så ska jag ta den här dagen och bara göra precis det som faller mig in. Minns inte sist jag hade flera timmar av egentid framför mig och det känns otroligt. Ja ni hör ju, jag är i ett sånt här skifte som nästan bara inträffar vid nyår och när hösten drar igång, endorfiner som sprutar åt alla håll. Jag hoppas verkligen att ni har en lika härlig höst-wibe som jag! PUSS <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *