Vårdrömmar..

Innehåller annonslänkar

Alltså ÅH vad givande det är att få några timmar eller dagar som känns utvecklande och som framförallt ger inspiration. Idag har jag haft en jobbdag på vårt nya kontor och den känslan är bara magisk. Dels för att det är världens finaste miljö, men mest för att jag får träffa världens bästa team och släppa allt som innebär att vara mamma för en stund. Att få göra sig fräsch på morgonen, dricka kaffet samtidigt som jag sminkar mig i lugn och ro, klä på mig någonting annat än tights och nerkladdade tröjor. Åhhhh… uppskattar det så mycket och ska aldrig klaga över att gå upp tidigt för att jobba igen haha.

Efter en dag på kontoret känner jag mig så pepp på att uppdatera min garderob! Inte så svårt när man jobbar med Linda och Michaela haha som alltid är 10 poäng. Ändå lyx att få jobba med tjejer som har helkoll på mode, det är ju inte riktigt är mitt område. Frågar alltid Linda om råd hehe.

Så ur ett ”jag är en tjej som vill ha en vass capsule wardrobe med neutrala färger och mer klassiska än trendiga plagg som passar min kropp och stil” (haha) så är detta vad jag drömmer om just nu. Ja – vår och värme står givetvis högst upp på listan.

keps // örhänge // läppstift // kashmirbyxor // kashmirtröja // sandaler

skjorta // nagellack // byxor // väska // sneakers

 

halsband // solglasögon // sneakers // jeans // t-shirt // earcuff // nagellack

xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *