Några tips mitt i svackan

Hej finingar! Mår ni bra?

Jag har sån bloggtorka just nu hörni. Förlåt! Inspirationen flödar liksom inte. Jag trodde jag skulle ha så himla mycket tid den här hösten men sanningen är att ju äldre Stella blir desto mer måste jag underhålla henne.

Så istället för att babbla på om ingenting så ska ni få en handfull tips utifrån mitt liv på senaste! Kramis

Bakning

I helgen bakade vi saffransbullar! Perfekt inför första advent som ligger runt hörnet (what, redan??) använde recept från Arla men på instagram har jag gjort en video på hur man får till den snurrade, fina formen. Finns att kika på HÄR <3

Saffransbullar med mandelmassa alltså dom är perfekton

Har även experimenterat med ett recept på Raw Chokladbollar och har faktiskt lyckats med ett som jag tycker är 10 poäng. Spana in det HÄR (åt två till efterrätt idag hehe).

Lite nyttigare fika hehe

Artiklar på Forni

Har ni läst mina senaste artiklar? Jag har bland annat gjort research på lymfsystemet – otroligt intressant!! Läs om det HÄR och på samma tema snöat in på Gua Sha massage som ni kan läsa om HÄR.

Och så lite beauty. Jag har testat produkter från MAC och ni kan läsa min recension HÄR. Dessutom fick jag möjligheten att testa igenom ett gäng mascaror och utvärdera dem. Om jag fick en favorit? Jajamen! Läs artikeln HÄR.

*

Inser att klockan strax är tio och det enda jag gjort idag är att varva bebis med att checka av grejer på min to do lista. Nu ska jag ta det lugnt en stund innan det är dags för sängen och (förhoppningsvis) en bra natt. Sov gott hjärtan!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *