Bebiskär och corona

Hej alla gulliga bloggisar!

Jag har precis nattat en gosig bebis, slagit upp datorn, hällt upp ett glas rött och inväntar att Adam ska komma hem med sushi. Hur härligt!? Var egentligen bortbjuden på middag för att fira min vän Milly som kommit hem från Paris, men med tanke på att Stella är galen på nätterna känns det inte helt hundra att lämna henne än faktiskt. Och såklart på grund av corona.

Hur många gånger har man hört den meningen nu ens? På grund av corona. Ja men på grund av corona, du vet. Corona, corona, corona. Sååå trött på denna corona!!

Som mammaledig är jag absolut ganska skonad till skillnad från folk som jobbar eller går i skolan. Jag är ju liksom hemma med Stella ändå, men blir såklart påverkad på andra sätt. Det känns sjukt tråkigt att inte ha en mammagrupp, till exempel. Jaja, nog om det.

Sanningen är att veckan har varit en mardröm på sömnfronten men låt oss inte lägga någon energi på det. Det är vad det är! Jag är så himla tacksam att Stella är så fin på dagarna. Det är en otroligt mysig och givande tid nu, det bubblar liksom inom mig lite varje dag. Jag älskar att hon ler och skrattar så mycket, att hon har börjat babbla utan stopp, sitter i sin lilla myspöl och leker – och bara är allmänt super-mega-jätte-gullig.

Samtidigt känner jag hur tiden för jobb och blogg försvinner i takt med att Stella blir äldre. Tiden då hon sov 1-2 timmar i ett sträck på dagarna är förbi och har ersatts av tre 30 minuters långa sovisar utspridda över dagen. Jag hinner alltså knappt blinka innan hon vaknar igen vilket känns lite tråkigt för självklart behöver jag lite tid för mig själv också.

Ibland måste jag typ stanna upp och påminna mig själv om att jag är förälder. Det är såhär livet är nu. Det är underbart på nästan alla sätt men det är också jobbigt till och från, precis som allt annat i livet. Det krävs helt enkelt betydligt mer än ett halvår för att ställa om livet till bebis. Jag har ju tagit hand om mig själv i första hand i 28 år, klart att man inte ställer om över en natt. Kanske tar det 28 år till innan jag är varm i kläderna. Herregud vad jag beundrar alla mammor, framförallt er med flera barn haha!

Här kommer en bildbomb på min superglada odåga som hatar att sova hehe <3

Min glada unge
En riktig busunge är hon
Lyckopiller
Adam beställde en Ford Mustang gåstol. Mycket nöjda båda två!
Haha ska alltid tugga på precis allt

    1. Hej! Åh, tycker du. Jag har lite hatkärlek till det, vi bor nämligen i en hyresrätt så det finns mycket jag hade velat ändra haha. Men ska försöka visa upp fler delar framöver! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *