När man hittar ”hem”

Igår var första gången på så otroligt länge som jag gick på en timmes yoga. Jag blev inbjuden med ett gäng superfina tjejer till Clarion Sign, tillsammans med Lisa Wingårdh och Sisterly Tribe. Vi sågs tidigt på morgonen och kickstartade dagen med ett hatha yoga pass, och bara ett par minuter in kände jag hur det tårades bakom mina ögonlock. Tårarna trängdes faktiskt bakom ögonlocken flera gånger under passet om jag ska vara ärlig. Varför? För att det var ett så solklart tydligt wake up call.

Anledningen till att jag blev förälskad i yoga är just för att det är där och då som många insikter ofta kommer till mig, samtidigt som ett lugn sveper över när jag ligger i shavasana och känner varje cell av min kropp. Allt blir tydligt när jag får gå in i yogasalen och in i mig själv.

Det senaste året har det däremot inte blivit många yogaklasser, men mycket yoga hemma. Men sen ett tag tillbaka har det knapp blivit av på hemmaplan heller. Det var just därför jag reagerade så starkt under passet, för att jag insåg hur stor del yogan är utav mig och att jag inte har prioriterat den. Faktum är att många delar av det jag sett som ”mig” sakta har skalas bort under föräldraledigheten när jag tänker efter. Jag har kämpat för att behålla mina vanor, men det har helt enkelt varit för svårt. Och när en vana sakta mjölkas ur så blir det plötsligt mycket svårare att ta sig tiden för det där som man egentligen älskar. Svårare att vara helt comitted.

Jag gick från passet med så mycket livsglädje och energi. Det var som att en blixt från en klar himmel slog ner i mig och påminde om vad som är viktigt och vad jag vill prioritera. Också vad jag faktiskt behöver. Så här kommer en påminnelse till er – vad som än ger dig starka insikter och får dig att se klart: gör det. Ta dig tid. Lyssna inåt och hitta tillbaka från bruset in i verkligheten. Du kommer tacka dig själv <3

Vill också verkligen ge er ett genuint tips om att prova yogakläderna från Sisterly Tribe. Förutom att dom är vansinnigt sköna (har redan det beiga setet sedan tidigare och älskar) så är jag så fascinerad över hur Kristin som driver detta arbetar med produktionen av kläderna. Som vi alla vet så ÄR det viktigt att värna om miljön, och shopping är en utav de största bovarna till dagens klimatförändringar. Allt tyg som Sisterly använder är gjort utav återvunna plastflaskor (!!!!) och emballagen som kläderna skickas i är helt komposterbara. Hur bra? Och framförallt så jäkla viktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.