Härlig dag på jobbet & stickade tröjor

Det här blogginlägget innehåller annonslänkar.

Hej gullisar,

Den här dagen började så kasst. Jag var helt slut redan igårkväll eftersom jag hade gått tio tusen steg under dagen (haha, helt sjukt att man blir slut utav det!) och orkade knappt stå på benen när jag kom hem. Sov dåligt hela natten eftersom jag vaknar stup i kvarten – jag kan nämligen bara ligga på vänster sida numera, det är då syret transporteras som bäst genom kroppen när man är gravid. Ligger jag på rygg är jag sekunder från att svimma och ligger jag på höger sida så får jag bara en konstig känsla i kroppen. Anyhow så är det problematiskt eftersom jag sedan tusen år tillbaka haft ont i vänstra skuldran. Så att sova på den sidan hela natten gör att smärtan hänger med.

När jag precis hade hittat en så skön sovställning liggandes med ryggen på en kudde, huvudet på en och en mellan benen (för att stabilisera höfterna) – så ringde klockan. Det är i sådana stunder man bara vill mörda någon alltså. Så från att jag vaknade fram till att jag kom till jobbet var jag så trött och cranky. Men väl på jobbet vände det!

Det är som Michaela skrev på sin blogg häromdagen, när man är extremt trött och bara vill sova så kan man faktiskt också få energi av att umgås med härliga människor och få skratta. Och precis en sådan dag blev det! Nu är min energi på en helt annan nivå och jag känner mig för första gången på länge ganska pigg och glad när klockan närmar sig hemgång. Kanske hittar jag till och med orken att få ihop ett gott recept ikväll! 🙂

Men för nu så ligger tankarna mest på kläder. Jag har en tråk-period klädesmässigt vilket kanske inte är så konstigt eftersom utbudet av fina gravidkläder är minimalt, och dessutom känns det onödigt att köpa på sig massa när det bara är två månader kvar till BF. Något jag dock fortfarande kan köpa och kommer kunna använda sen också, är stickade oversize tröjor! Här är ett gäng jag suktar efter just nu:

beige polo, ljusgrå tröja, grå tröja, beige tröja, vit tröja (klick!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *