Favoriterna för barret!

Innehåller annonslänkar

Som ni vet vid detta laget så är jag lite som besatt av att ta hand om min hud. Jag har tipsat om hudvård för kropp och ansikte en miljon gånger känns det som, men nu tänkte jag att jag skulle passa på att visa er mina favvo hårprodukter! Det finns ju en djungel av produkter och det är totalt omöjligt att veta vad man ska välja när det är dags att fylla på om man inte har fått några tips. Det bästa tipset man kan få är givet: att utgå från sitt eget hår och behov. Själv har jag tjockt, ganska lockigt hår som lätt blir frissigt. Därför behöver jag mycket fukt och glans men som ändå inte tynger ner. Eftersom jag dessutom är blond så är det viktigt för mig att hålla en kall och fin nyans samtidigt som jag skyddar håret mot extra slitage (blekning är ju tyvärr den värsta boven, ihop med plattången som jag använder flitigt).

Så let’s dive in på mina absoluta favoriter:

balsam / håroljak18 mask / rundborste / schampoo / blond maskvärmeskydd 

vårda blont hår

Den här mina vänner är också REN magi för håret. Åtminstone om man har vågigt/lockigt hår som mig och vill hålla det rakt! Oribe’s Straight Away cream applicerar jag i nytvättat hår innan jag fönar, eller i torrt hår innan jag plattar och det är en livräddare enligt mig! Både värmeskyddande, utjämnande, ger glans och kontrollerar frizzet. Bästa!

Ett sista tips är min frisör Amanda Stripple (klick för att komma till hennes instagram) som är givetvis stjärnan bakom mitt barr. Hon levererar alltid den perfekta blonda nyansen som håller sig fräsch länge. Hon lyssnar på mig samtidigt som hon kommer med sina åsikter och är dessutom världens(!) gulligaste tjej. Hon finns på Swedenborgsgatan 4 vid Mariatorget i Stockholm <3

Här finns bilder från när Amanda klippte av mitt långa hår första vändan 🙂 Nu har vi bestämt att jag ska spara ut det igen men blir allt lite sugen på att kapa det rakt av när jag tittar tillbaka på dessa..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *