Snart så!

Innehåller annonslänkar

Okej så det här med att vara i nuet när man har en vecka kvar tills beräknad förlossning är ju totalt omöjligt. När man har varit gravid i nio månader (och dessutom haft två riktigt täta graviditeter) så måste ju varenda kvinna känna en brutal längtan efter due date och allt som kommer efter. Jag suger givetvis åt mig av varenda fin stund då det bara är vi tre MEN nu orkar jag inte vakna upp gravid en enda dag till känner jag.

Dels är jag alldeles för nyfiken på tjejen i magen, hur hon kommer att mottas av min andra lilla tjej, hur livet som tvåbarnsmamma kommer att te sig och hur vardagen kommer se ut när vi är lika många vuxna som barn. Men just precis nu så drömmer jag mest av allt om att bara få känna mig lätt igen. Kunna ligga både på mage och på rygg, ha på mig (relativt) vanliga kläder, kunna gå en promenad utan smärta och andningssvårigheter och stärka upp min kropp igen. Börja hitta tillbaka till mig själv och samtidigt klura ut och bygga upp nya rutiner och vanor. Och kunna ta ett glas vin precis när jag känner för det! Åh åh ÅH vad jag längtar efter precis allt.

Tvåbarnsmamma Amanda 2.0 snart ses vi.. (förnekar givetvis allt som har med nerspydda kläder, smärta i underlivet och hormonpåslag deluxe att göra).

bronzer / ögonmask / kappa / leggings /örhänge / sweatshirt / kashmirkepsserum /

Gjorde föresten en hinnsvepning idag så låt oss hålla tummarna tillsammans att den ger effekt asap hehe!

xx

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *