En update om livet de senaste dagarna

Hej finingar! Mår ni bra?? Mina senaste dagar har varit otroligt upp och ner men allra mest bra ändå.

I fredags hade jag en ”fuldag”, ni vet när man bara känner sig risig, trött och glåmig. Var hemma hela dagen med undantag för en promenad med vagnen i det fina höstvädret. På kvällen blev det ett glas rött och en skål med godis samtidigt som jag skrev blogginlägget om perfektionism. Sen blev det långdusch med färgbomb, följt av ansiktsmask och BUS. Adams storebror var på besök i helgen och bodde hos oss så när han och Adam kom hem från en tennismatch satt vi uppe och babblade en stund innan det var dags att sova.

I lördags åkte vi in till stan för att träffa Jennifer, August och lilla Mio som var på besök från Göteborg. Medan regnet öste ner myste vi på Body Buddy med både lunch och fika innan vi skiljdes åt. Det tråkiga med när dom kommer hit vs när vi åker till Gbg är att dom har så många dom vill träffa här, så man får liksom se till att maxa tiden man umgås – men hur lätt är det med två bebisar som sover/äter/gnäller i omgångar? Hehe. Vi bestämde iallafall att när vi båda slutar amma så ska vi ta in på hotell en helg bara vi två och unna oss mammalyx!

Jennifer sa en så bra sak tycker jag, vi pratade nämligen om det här med stress som mamma. Hon sa ”problemet är ju att man bara får schemalagda pauser och jag vill ha en riktig paus”. Och där satte hon så enkelt ord på vad jag känt den senaste tiden. Jag älskar Stella så jag spricker men ibland vill jag bara få en paus på riktigt – inte när hon bestämmer sig för att sova (och när som helst kan vakna) utan ta en paus precis när jag känner att jag behöver det. Det lär ju dröja ett tag men när det väl händer ska jag njuta varenda sekund, även om jag förmodligen kommer längta efter henne alla de sekundrarna.

På kvällen sen hängde vi iallafall med båda Adams brorsor som kom över, vi lagade middag och snackade om allt möjligt samtidigt som det i vanlig ordning vankades hockey. Jag började känna mig lite konstig senare och när vi väl gick och la oss kände jag hur ena bröstet gjorde ont, så ni kan ju gissa vad det var dags för. Mjölkstockning. Vaknade söndag morgon med feber och både en kropp och tutte som bultade, så låg hemma i princip hela dagen medan Adam tog hand om Stella <3

Anyway så ville jag också berätta att jag var inne på kontoret första gången idag utan Stella och det kändes faktiskt precis som i vintras innan hon kom. Väldigt härligt att vara tillbaka! Jag valde dock att bara vara där ett par timmar, känns för krångligt med en heldag eftersom jag ammar. Men det blev väl spenderade timmar med effektivt jobb vilket kändes extra bra.

Nu ska jag ta en nybakt saffransbulle och en kopp té ihop med lite mer knapprande på datorn. Puss och godnatt!

En oktoberprommis att minnas
Världens sötaste unge, äter upp henne snart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *