Augusti: Det bästa från månaden

Blogginlägget innehåller annonslänkar.

Godkväll gullisar! Höll nästan på att glömma månadens lista. Vinkar hejdå till augusti och sommaren för att inta SEPTEMBER – en riktigt härlig månad PLUS att jag fyller år vilket ju är nice. Snart 28. Och mamma. Galet.

Podd

Framgångspodden. Lyssnade slaviskt för några år sedan, nu blir det inte lika mycket. Men ett avsnitt som jag verkligen tog till mig var avsnitt 399 med Sissela Nutley, om hur hjärnan påverkas av sociala medier. Och visst hör vi det överallt, men tycker ändå att det här avsnittet var väldigt, väldigt bra.

Bok

Eh, jag läser fortfarande The ONE Thing. Vill ha som rutin att läsa varje kväll men på något sätt har det fallerat. Vi nattar ju Stella lite tidigare nu och jag vågar aldrig tända när jag väl går och lägger mig *dålig ursäkt*. Men ska ta mig tusan läsa ut den under september! Faktiskt väldigt peppande bok.

Serie

Morden i Sandhamn. Alltså, den är inte så bra egentligen. Men eftersom jag inte är en stor tv-tittare tycker jag om att ha på någonting ibland men som jag inte får den där slaviska måste-se-nästa-avsnitt-nuuuu känslan av. Då är den här serien perfekt! Och lite somrig med ju, så perfekt i augusti.

Låt

Don’t you wanna play med Seeb.

Craving

Mycket cravings denna månaden får jag för mig. Har blivit väldigt mycket mörk choklad faktiskt, fast det äter jag ju så ofta iförsig. Har nästan alltid marabous 70 % med mintsmak hemma och nu även raw mintchoklad i frysen. Så, jag har en grej för mint? Kan man ha mintcraving? Haha!

Raw mintfudge <3

Favoriträtt

Utan tvekan min sallad med nektariner och burrata. Fy tusan vad god den är! Jag har ätit den fler gånger än jag kan räkna helt ärligt.

Hudvård

Alltså jag fick hem ett bud från Skin Treat med deras fuktgivande rengöring. JAG ÄR KÄR! Den är i gelform, löddrar perfekt och luktar så gott. Dessutom tilltalar varumärket mig som tusan. 10 poäng!

Makeup

Har haft väldigt lite smink på mig hela augusti. Det har verkligen prioriterats bort och oftast applicerar jag min cc cream, lite bronzer och brynpenna. Brynpennan har jag kört samma i flera år (älskar) och ni hittar den HÄR!

Plagg

Bor i mina seamless tights från H&M. Shit, vad jag trivs bra i deras träningskläder (och träningskläder over all, hehe).

Aktivitet

Yoga! Har fått en ny kärlek till yoga igen vilket känns så härligt. Nu vill jag börja gå på pass i höst, herregud vad det känns lockande.

Citat

”Your body can stand almost anything. It’s your mind you have to convince”. Vi tänker ju hur många tankar som helst varje dag och det är så lätt att älta allt jobbigt. Jag vill verkligen förändra mitt tankesätt! Det betyder ju inte att man inte får vara nere och så, men att aktivt välja att sålla bort de tankarna som dyker upp om och inte ger något.

Plats

Tranås. Alltså så fort vi kom hem till Sthlm så kände jag sån längtan tillbaka till naturen och sjön. Jag trivs verkligen så bra där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *