Gravid outfit till våren

Det här blogginlägget innehåller annonslänkar.

Herregud vilket underbart väder Sverige bjudit på idag! Jag tog tåget från Göteborg imorse, där var det strålande sol och så kom jag hem till ett lika soligt Stockholm.

Jag börjar givetvis direkt cravea solglasögon, klänningar och ljusa sneakers. Är riktigt trött på mina kläder just nu men (!) har varit alldeles för lat för att köpa nytt. Det känns liksom lite svårt (och tråkigt) att få till en snygg gravid outfit och inspirationen har inte riktigt funnits där.

Men fick inspo på tåget hem och satte ihop dessa två gravid outfits för att fånga vårkänslorna. Eller egentligen är det bara strumpbyxorna som är anpassade för en växande mage – men får för mig att resten fungerar ändå. Iallafall än sålänge – nu är jag i 28 + 4. Vi får se hur stor kulan blir lite längre fram, det är en ordentlig tillväxtperiod för lilltjejen nu!

gravid outfit

väska, sneakers, örhängen, klänning, jacka, strumpbyxor, solglasögon

gravid outfit

jeansjacka, klänning, sneakers, armband, solglasögon, väska, läppstift

Här har jag också gjort några gravid outfit collage för FORNI!

För övrigt var helgen i Göteborg helt magisk. Jag hälsade på mina bästa tjejer Marija och Jennifer som båda bor där. Det känns lika sorgligt att lämna varenda gång men idag spelade nog gravidhormonerna in, för jag blev alldeles gråtig när jag vinkade hejdå, och insåg att det antagligen dröjer ett tag tills vi ses igen. Samtidigt är jag så fylld av energi efter att ha umgåtts med dom båda hela helgen. Så mycket skratt, kärlek och viktiga samtalsämnen som fyller upp hela mig av lyckokänslor och glädje. Minst sagt en välbehövlig helg <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *