Dagarna innan jul

Hej gullisar!

Herregud vad dagarna springer på, dagarna innan jul går verkligen i ett! Det är redan fredagkväll och officiellt ”jullov” och ledighet. Jag har dock betat av min to-do list något långsammare än planerat – som tur är så tycker jag om mitt jobb så himla mycket att det inte stör mig att sitta lite med det under julen. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte ser fram emot sovmorgon, stillheten på landet och väldigt få måsten.

Veckorna har som sagt gått i ett och inte minst den här dagen. Jag var på kontoret fram till fem, sen hängde Linda med mig till Celine för lite splurge. Blev tillsist upphämtad av Adam för att åka på en sista julklapps-runda i kaoset och resten av kvällen har vi pysslat med att slå in de sista klapparna, så mysigt! Jag har dock suttit i fosterställning, som vanligt efter en dag då jag uppnått tio tusen steg. Krampen i ben och rumpa är ta mig tusan helt brutal! Längtar tills jag och junior kan gå på långa powerwalks och jag får känna mig lite stark igen <3

Dagarna innan jul
Trött å glad!
Dagarna innan jul
Celine Cabas Phantom Bag

Unnade mig en riktigt fin julklapp från Celine! Adam tyckte jag var galen med alla bebis-köp som står runt hörnet. Men visst ska man väl få unna sig ibland? Har en känsla av att jag kommer prioritera mig själv lite mindre inom en snar framtid..

Hoppas ni alla har en riktigt fin fredagskväll med nära och kära! Om du sitter ensam såhär dagarna innan jul tycker jag du ska läsa en fin artikel som Linn skrev på FORNI idag – läs den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *