Selfcare on my mind

Innehåller annonslänkar

yogamatta / ansiktsmaskdoftljus / ansiktshanddukar / must mist / blender / byxor i siden / kashmirtop / ankelvikter

Ni kan aldrig ana vad jag har gett mig in på. Jag ska springa ett marathon! Kalla mig galen, men jag har ett år på mig att träna inför detta så det känns ändå fullt rimligt. Det bästa av allt är att jag ska springa det i Paris! Iiiih. Blir pirrig bara jag tänker på det.

Den senaste tiden har jag kommit in i ett så sjukt härligt flow. Det känns som någonting hände efter att min yngsta tjej fyllde 2 år, lite som att jag blev lite mer mig själv igen. Sedan kom jag över en text om att det kan ta just två år efter en förlossning tills hormonerna är helt ”stabilia” i kroppen igen. Jag vet inte om det fanns någon grund bakom det, men det känns verkligen så i mitt fall. Som att jag hittat hem till mitt riktiga jag igen. Och jag är oändligt tacksam över den känslan<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *