Hair Issue

Innehåller annonslänkar

Ångesten när jag gick till frisören (första gången i Tranås!) för ett par veckor sedan och insåg att mitt hår fått ta en hel del stryk i sommar. När vi har bott hos Adams föräldrar har vi duschat med vatten från deras egen brunn, något som tydligen sliter ENORMT på håret och dessutom har en tendens att missfärga det. Makes sense att min hårfärg har känts så konstig i sommar. Hur som helst, ganska trist med tanke på att jag har tagit hand om mitt hår väl det senaste året vilket har synts både på längd och kvalitet – och nu är man tillbaka på ruta 0. Skar i mitt hjärta att behöva klippa av en bra bit, så jag kittade upp mig med ett gäng nya hårprodukter för att vårda svallet lite extra nu i vinter <3 en inpackning ska på plats också, jag har beställt den här.

silverschampoo / silverbalsam / olaplex duo / shu uemura shiki worker / shu uemura schampoo / shu uemura serum 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *