Vi har flyttat in <3

Innehåller annonslänkar

För en vecka sedan flyttade vi in och det känns HELT otroligt. Äntligen! Känslan av att ha mitt eget space igen får mig att slappna av i varenda liten cell och jag är så tacksam över att äntligen ha en plats att kalla hemma.

Jag är verkligen en person som vill fixa exakt allt nu på en gång men luften har gått ur oss lite här hemma efter ett år av fixande och planerade. Vi vill bara landa nu och känna att vi kan andas igen, ha tid för roliga saker med barnen, mysa och ta det lugnt. Titt som tätt smyger sig dock känslan på av att vilja vara uppe hela natten och komma i ordning men då får jag hejda mig själv och påminna om att allt får ta den tid det tar. 

Finns inte så mycket mer att säga, vi landar och det känns underbart. Bjussar på några glimtar hemifrån istället för att babbla på mer <3

lampa / skärbräda / champagneglas

sängbord / lampa

spegel

matbord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *