Interior Inspo

Innehåller annonslänkar

Jag har blivit som besatt av att söka inredning under våren och sommaren, finns verkligen inget stopp i mig. Drömmer om hur jag vill inreda när vi flyttar in.. Något som är ganska intressant är att mitt drömjobb när jag var liten var inredningsarkitekt! Jag hade till och med praktik på en arkitektbyrå när jag gick i gymnasiet och minns hur jag som typ tolvåring möblerade om i mitt rum varje helg. Flyttade stora garderober med all kraft jag hade och vägrade be mina föräldrar om hjälp. Och sen någonstans där i tonåren så blev det intresset totalt obefintligt. Kanske för att jag flyttade en gång om året och helt enkelt inte orkade? Men nu är det mer påtagligt än någonsin och här är ett par prylar jag drömmer om ska få en plats i vårt hem.

 

portabel lampa / pond spegel / androgyne soffbord / ullpläd /ljusstake / vas

lampa / candle set / skärbräda / champagneglas / kanna / ark journal / kaffekopp 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *