Spana in vår Söderhamn-soffa i ny klädsel från Bemz!

Betalt samarbete med Bemz – söderhamn klädsel

Enligt mig är vardagsrummet kärnan i hemmet, inte minst med en öppen planlösning till köket. Det är mittpunkten för familjen, sociala tillställningar, middagar, mys, lek och bus. Och i det rummet behövs en snygg och bekväm soffa! Vi har haft Ikea’s Söderhamn soffa i ett par år nu och den passar vår familj heeelt perfekt. Jag gillar stilen och att den på något sätt andas minimalism, men mest av allt älskar jag att hela klädseln går att tvätta. Jag kan inte ens räkna på hur många gånger vi har tvättat den efter diverse olyckor med barnen. Kanske att jag själv har varit boven i dramat ett par gånger om jag ska vara ärlig..  så vi hade inte klarat oss en vecka med en soffa utan avtagbar klädsel, haha.

Nu när vi (nästan) flyttat in i huset var det dags för en makeover av soffan och då vände vi oss direkt till Bemz! Bemz har klädslar till massor av Ikea soffor i allt från linne, sammet, bomull och boucle – de har över 130+ tyger att välja mellan!

Söderhamn klädsel i Brera Lino Linne

Jag beställde hem fem tygprover gratis och velade i en evighet innan jag landade i Brera Lino Linne i färgen Natural. Och det blev helt otroligt! Vilket lyft. Jag är verkligen så nöjd med vår nya söderhamn klädsel och längtar efter att para ihop den med en snygg matta, ett soffbord, lampor osv osv. För ännu har vi ju inga andra möbler är på plats (inte ens toalett, spis, el and so on hehe). Slutbesiktningen av huset sker om två veckor, så för nu så var det bara att montera ner soffan igen. Men snart så!

Vi passade också på att byta ut soffbenen till ett par nya från Bemz. Har tyckt att de gamla som ”kommer med soffan” är så tråkiga men inte fått tummen ur att göra något åt dem… nu blev det mycket bättre med snygga ben i valnöt, som jag valde för att matcha upp med alla andra möbler i valnöt som vi kommer ha. Modellen är Kastell i nyansen Valnöt!

Jag kan varmt rekommendera Bemz för alla som är sugna på att piffa upp en Ikea soffa <3

söderhamn klädsel
Hade vi haft el i huset hade vår söderhamn klädsel fått sig en omgång med steamern som pricken över i:et.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *