Månadens tre tips

Innehåller annonslänkar

Jag kan knappast vara ensam om att känna att april svepte förbi i rasande fart? Det kändes som att jag knappt hann blinka och imorgon kliver vi liksom in i livets bästa månad. Eller är det bara så här snabbt tiden går när man är förälder och har många bollar i luften?

Hur som haver, låt oss dyka in i månadens tre tips! Det här är en månad som jag låter gå i self-care anda just för att jag verkligen har behövt det och mått som allra bäst när jag prioriterat mig själv och mina komma-ner-i-varv behov.

1 % metoden

Den här boken har jag redan läst en gång men läser nu för andra gången, så jag vill varmt tipsa om den en gång till. 1 % metoden är den perfekta boken för alla som behöver inspiration till någon slags vändpunkt i livet och/eller vill kickstarta nya vanor. Den är peppande, feel good och humörhöjande! Tre av tre rätt enligt mig!

Hudvårdskärlek

Nuori är en nyfunnen favorit i hudvårdsdjungeln och ett brand som strävar mot clean beauty med naturliga ingredienser och snygga förpackningar. Älskar att allt bara känns milt och härligt på huden och mina favoriter är Face Oil, Moisture Mask och Foaming Cleanser. TIPS! Och som ni redan vet dör jag för necessären

Portabel goding

Jag har en grej för portabla lampor och inte minst den här från New Works som är to die for. Vill ha den på minst tre ställen i huset sen! Just nu pryder den sängbordet och gör mig sällskap med boken var och varannan kväll. Älskar att man kan ha så dämpat ljus, särskilt eftersom kidsen sover i vårt rum nu hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *