Lately

Innehåller annonslänkar

Heeej <3

Jag och Adam har precis kollat två avsnitt av The last thing he told me (på apple tv+) och jag skulle nog kunna hoppa på avsnitt tre om det inte vore för att jag hade bestämt mig för att blogga. Det här är varför jag har så svårt att börja kolla på serier, för jag blir så jäkla uppslukad så att det knappt är ett alternativ att sluta kolla, haha.

Hur mår ni? Jag har startat den här veckan med en helt brutal mensvärk, men utöver det säger jag som Madicken ”jag känner livet i mig när det är vår”.

Helgen som var blev den första på länge då jag kände att jag fick mer energi än jag gjorde av med. Så skönt att spendera en helg hemma och inte bila fram och tillbaka till bygget i Småland, även om jag är himla nyfiken på att åka ner nu. Målaren har börjat måla övervåningen och både golv + kök har levererats i veckan. Yey! Nästa helg blir vi också hemma i Sthlm men helgen därpå åker vi ner för att lägga golvet. HUR STORT? Det kommer verkligen kännas som ett hem när golvet är på plats. Längtar längtar längtar.

Här kommer lite bilder från den senaste tiden <3

Den finaste vyn jag vet
Decisions, decisions..
Läser boken 1 % metoden just nu (för andra gången) – tips!
Favoritoutfit från Sisterly Tribe
Mina tjejer. Finns inget finare i världen än att se dom tillsammans, se hur deras band växer. Otroligt.
En annan vy jag älskar!
En köpp Chicca ur min favoritkopp
Receptet på min favoritsmoothie: jordgubbar, lingon, hallon, banan, jordnötssmör, kokosfingor, hampafrön, probiotika, kollage, mct-olja och havremjölk. Och i mina favoritglas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *