Månadens tre tips: mars!

Innehåller annonslänkar

Nu är det bara ett par dagar kvar av mars så det är hög tid att berätta om den här månadens tre tips! Jag måste säga att mars har gått otroligt snabbt och jag känner mig väldigt skör och utmattad to be honest. Det är knappt så jag minns vad jag gjort eller vad som hänt den här månaden. MEN – snart april och jag hoppas på en månad med betydligt mer återhämtning och egentid i alla konstellationer. Okej, här kommer mina tips!

Yogamatta från Yogiraj

Jag ÄLSKAR min yogamatta och drömmer om att någongång snart få spendera betydligt mer tid på den. Jag tycker att Yogiraj har de tveklöst skönaste och finaste (!) yogamattorna, så jag låter nästan alltid min få ligga utrullad på golvet – också som en påminnelse att jag ska ta mig tid att landa där. Min vision har varit att yoga ett par minuter varje kväll för att komma ner i varv och koppla bort alla tankar innan läggdags och det ÄR verkligen den skönaste kvällsrutinen jag kan tänka mig, ändå har det varit svårt att hitta kraft och ork. Jag hoppas att energin vänder snarast.

Tan Revel

Den här månaden tog min Tanrevel refill tog slut och det var heeeelt omöjligt att hitta påfyllning var jag än letade. Och när jag väl beställde så råkade jag beställa fel färg! Då insåg jag hur besatt jag är av Tanrevel och hur mycket jag faktiskt älskar den. Måste nog kora den till min favoritprodukt i badrumsskåpet! Finns ingen produkt i världen som ger samma fräschör – inte ens smink. Väljer Tanrevel före smink varje dag i veckan. Låt mig säga såhär, minst fem av mina kollegor använder och dyrkar Tanrevel. Det säger ju ändå något, ellerhur?

Glas från FERM Living

Dom här glasen från FERM är allt! Helt plötsligt blev det ju typ kul att dricka vatten? Haha! Och kaffedrinkar, juice, smoothies osv osv. Inte svårt när glasen är så fina. Älskar att plocka fram karaffen när jag jobbar hemma, fylla med is och citron och låta den så nära till hands.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *