Månadens tre tips!

Innehåller annonslänkar

Jag tänkte att jag ska börja servera er tre glödheta tips varje månad – allt mellan himmel och jord – men sånt som jag förälskat mig i för stunden. Hur låter det? Vi kör igång direkt tycker jag!

Porslin från Broste Copenhagen

Är besatt av serien ”Vanilla” från Broste Copenhagen! Än så länge har jag beställt hem större bowls, kaffekoppar och assietter men kommer definitivt komplettera med tallrikar och skålar när vi flyttar in i huset.

salladsbowl / kaffekopp / assiett

Hårvård från Olaplex

Jag blev eld och lågor när jag provade schampoo och balsam från Olaplex första gången. Trodde att det var omöjligt för ett schampoo att kännas exakt som ett balsam!? Och för ett balsam att göra håret så mjukt och silkeslent? Utöver den här powerduon, så är silverschampoot också helt otroligt, precis som hårinpackningen och leave in krämen. Älskar allt, helt enkelt, och jag måste säga att Olaplex har de överlägset mest effektiva produkterna för blont och/eller slitet/skadat hår.

Hälsosamma snickers!

Får man tipsa om sitt eget recept? Jag tycker det ändå! Jag bakade så sinnessjukt goda snickers förra helgen – alla som älskar snickers måste testa dom här! Botten på mandelmjöl, en karamell på mandelsmör + jordndötter och (såklart) ett lager choklad på det. Receptet hittas på min Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Jenninger (@amandajenninger)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *