Boxy o-neck x3

Innehåller annonslänkar

Jag är totalt förälskad i Soft Goat och skulle vilja påstå att jag tappade andan när dom släppte sin nya kollektion för ett par veckor sedan. Ville ha i princip vartenda plagg? Särskilt allt i nyansen Feather White, mmm. Ett av de mer basic plaggen är tröjan Boxy O-neck, vilket känns som exakt vad min garderob saknar. Så jag satte ihop ett kollage med denna tröja och hur jag skulle bära den på tre olika sätt!

Kashmirtröja / Veja Sneakers / Byxor / Örhängen / Väska

Jeans / Kashmirtröja / New Balance Sneakers / Örhängen / Solglasögon

Keps / Sneakers / Skinnbyxor / KashmirtröjaSolglasögon

  1. Jag har också förälskat mig helt i Soft Goat och skulle kunna tänka mig en hel del från deras kollektion. Beställt min första order som fick bli tröjan Loose fit O-neck i den nya superfina färgen Feather White och kjolen Double knit i Off White. Så spännande att få hem och prova! Dina outfits är verkligen jättefina – helt i min smak och så användbara! Tack för inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *