Follow your gut

Idag, mitt i sorlet på kontoret, där det varvades snack om skönhetsprodukter, jobb och diverse upplevelser folk varit med om i takt med att eftermiddagskaffet surplades, insåg jag en jävligt sjuk sak. Jag är trettio år och det är första gången i mitt liv som jag har ett heltidsjobb som jag längtar efter att gå till. Det är också första gången jag känner att jag verkligen tycker om och inspireras av alla mina kollegor. Tänk att jag hunnit jobba 10+ år innan jag fick känna så? Det är lite sorgligt men också helt underbart att få vara i det just nu.

Då och då tänker jag på vad jag borde gjort annorlunda i mitt liv. På de misstag jag gjort som jag hoppas att mina barn slipper göra. Även om en del av mig känner att allt som jag har gått igenom har fört mig dit jag är idag, så kan jag också tänka att fan, om jag bara visste det jag vet nu, då.

Det är lätt att vara efterklok helt enkelt. Men om det är något jag vill förmedla nu så är det detta: följ alltid magkänslan. Om något inte känns bra så spelar det ingen roll hur mycket du försöker, det kommer inte kännas bättre. Då behövs förändring.

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *