Första veckan i oktober

Innehåller annonslänkar

Godmorgon från Tranås! Vilken vecka det har varit, första jobbveckan. Helt plötsligt är vardagen totalt annorlunda, samtidigt känns det fullt naturligt och som att jag inte gjort annat? Lite märkligt kanske, men eftersom jag redan har varit på kontoret hundra gånger med FORNI och har jobbat deltid med Baby Journey sedan i våras så känns det i princip bara som att allt fallit på plats nu. Det var liksom inget pirr i måndags – bara pepp att köra igång på riktigt!

Så ja, första jobbveckan har faktiskt varit 10 poäng. Det enda på minus sidan är att jag har saknat mina tjejer mycket. Därför kändes det bra lägligt att vi bestämde oss för att åka ner till Tranås i fredags efter jobbet. Skönt att släppa alla måsten i hemmet och vara någons gäst, haha. Det har underlättat så att jag bara kan ägna mig åt dom och släppa allt annat. Så igår åt vi våfflor på stan, gick promenader och lekte som att det inte fanns någon morgondag. Mycket mys!

Vi åkte förstås även ner för att kolla hur det går med huset. Nu börjar det hända mycket och det går att se tydligt var alla yttre väggar är placerade, så vi kan liksom gå ”in” i huset och visualisera alla våra planer. HELT otrolig känsla att se huset ta form. På måndag gjuts plattan och sedan ska väggar upp. Yey!

Nu ska jag pärla armband med Stella haha. Vi hörs <3

Känner att detta lär bli min stående ta-med-till-jobbet-frukost. Overnight oats med bär och nötsmör! 1 dl havregryn, 2 msk chiafrön, 2 dl valfri mjölk. Blanda och in i kylen under natten!
Drömnecessär x2. Finns HÄR!
Mot första dagen på jobbet! skor / byxor / tröja 
Finaste kontoret. Underbart ljus.
Besatt av matchalatte igen. Dricker minst en om dagen, helst på kvällen när kidsen somnat. Och helst i den här koppen (klick)
glas / karaff
Molly fick posera framför kameran i veckan. Hon var så duktig! Snart live i den bästa gravid-och småbarnsappen.
Huset tar form, iiihh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *