Trettio!

Hej! <3 Tiden springer på och bortsett från att mina barn utvecklas i rasande fart så fyllde jag 30 år i lördags! Fast jag tror fortfarande att jag är 23. Visst stannar man på någon ålder mentalt? Inte när det kommer till mognad kanske men mer att man låser sig vid en ålder som man tror att man kommer vara för evigt. Jag vet inte varför den åldern är 23 för mig, kanske för att det var då jag började bli mer av den person jag är idag, och så var det då träffade jag Adam.

Hur som helst så hade jag en maaagisk helg som fyllde mig med energi från topp till tå. Jag kommer bära med mig den LÄNGE. Min bästa vän Jennifer var här på besök från Norge och vi fick hänga hela fyra dagar på rad vilket var helt ovärdeligt. Det är så märkligt att vi bara blir bättre vänner för varje år som går medan avståndet bara blir längre. Föresten inser jag nu att det var när jag var 23 år som vi flyttade ihop hon och jag. Måste helt klart vara en av anledningarna till att jag hakat upp mig på det året, himla bra tid i mitt liv.

Utöver norskt besök så började födelsedagen med kaffe och blommor på sängen. Två barn som skrek och två föräldrar som bara skrattade när Adam försökte få med dom (Stella) på att sjunga ja må hon leva. Efter en frisk promenad och ett långt bad med Stella i badkaret så körde Adam ut mig till landet där jag skulle fira dagen med mina tjejkompisar. Vi drack mängder med bubbel, hängde i badtunnan, åt trerätters och babblade in på småtimmarna. Sedan sov alla kvar och dagen efter blev det utomhusfrukost i solsken innan vi alla åkte hemåt. Födelsedagen blev perfekt på alla sätt och jag kände en enorm tacksamhet för livet, familjen och mina vänner.

Nu har ju halva veckan redan gått men det är tillbaka till rutiner i vanlig ordning, men bara tills torsdag kväll då vi bränner ner till Tranås för att kika hur det har gått med arbetet på tomten (snart sätter snickarn igång yey!!!). På söndag kör vi sedan kalas med min familj så det känns väldigt mysigt att firandet förlängs.

Nu hör jag Molly babbla i sovrummet, back to work <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *