Give me that feel good feeling

Förra veckan hade jag en helt otrolig måndagskänsla. En som ofta infinner sig, ska tilläggas. Den här veckan, not so much. Just nu är jag i en period då jag tvivlar otroligt mycket på mig själv, känner att jag misslyckas med saker en efter en och kan inte riktigt hitta stillhet på något plan. Kanske har det att göra med att jag fick mens häromdagen, för min pms har pikat rejält sedan jag fick tillbaka min första mens efter graviditeten. Men oavsett anledning så känns allt lite som en kamp just nu fast det egentligen borde kännas tvärt om.

Så goals denna veckan är att hitta lite stillhet inombords, släppa taget och faktiskt styra upp mig själv lite. Yoga, tända ljus och läsa bok i soffan, göra ansiktsmask och dricka te, som ofta ger mig mer positiv energi och en bra känsla. Äta bra mat (läs: komma ihåg att planera och äta mat). Möjlighet att landa.

Imorgon ska jag äntligen slå mig ner i frisörstolen och få en uppfräschning hos min kära Amanda. Och på torsdag ska jag uppgradera min garderob inför höst & jobbstart, vilket jag tror kommer boosta mig med en välbehövlig feel good känsla. Herregud vad nice det är att få ge sitt yttre lite kärlek till som tätt! Jag mår så otroligt mycket bättre när jag känner mig fräsch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *