Måndagskänslan

Jag älskar måndagar. Pirret av nystart som letar sig fram genom varje del av kroppen och viskar att allt är möjligt. Precis som vid ett nytt år, men i en lite mildare tappning. Måndagar är liksom perfekt lagom när det kommer till att börja om på ny kula.

Så vad har jag haft för måndagskänsla idag? Att jag vill ta hand om mig själv mer. Jag vill prioritera att äta det jag vill och mår bra av, jag vill ta långa duschar och ta mig tid att torrborsta kroppen mer än en gång i veckan, jag vill låta mig själv gå ut och ta ett glas, skapa utrymme för morgonyogan som jag älskar, prioritera träning (pilates, är helt hooked), hinna läsa ut en bok och måla naglarna ofttare. Jag vill slå mig ner bredvid Adam framför en film när barnen somnat och kunna släppa to do listan. Jag vill bli expert på att få livspusslet att gå ihop! Att saker och ting kommer att prioriteras bort när man har två små barn på heltid och dessutom jobbar är uppenbart. Men jag vill ändå känna att det finns en bra balans i den ekvationen.

Och det vill jag säga till er idag – att prioritera andras behov före ens egna är en så fin egenskap. Men att skapa tid för att prioritera sig själv lika mycket, det är en livsnödvändighet.

Nu kör vi igång en ny vecka med massa kraft och självrespekt<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *