Healthy skin is a girls best friend

Innehåller annonslänkar

Ajaj plånboken efter den här beställningen på halva hudvårdsapoteket, haha. Men jag kan liksom inte kompromissa med hudvård? Och oj så härligt det kändes att rada upp i badrumsskåpet. Längtar så mycket tills jag får placera mina favoriter i den inbyggda badrumshyllan i huset. Tror badrummet kommer bli mitt bästa rum faktiskt. Herregud vad jag ska spoila mig själv därinne! Vi kommer ha ett med bastu + dusch på nedervåningen och ett med badkar uppe. Där är tanken att det ska bli en glasvägg mellan badkar och dusch. Ihh vill bara att det ska vara klart nu på momangen!

micellärvatten // the glow serum // cleanser // hydr8 serum // dagkräm // cleansing balm // toner

Inspo till badrummet här! Dock inte alls den här stilen, vi kommer ha en rätt minimalistisk och skandinavisk touch på det mesta i huset. Men själva tanken med badkar + dusch bakom och glasvägg är jag helt hooked på. Bildkälla: Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *