En månad kvar!

På en dag kändes det som att sommaren tog slut. Från klibbande värme till regnskurar och gåshud som sprider sig längs med armar och ben. På något sätt känns det skönt, det är ju faktiskt september imorgon, och jag är mer än redo att börja rensa bort sommargarderoben.

Hösten känns alltid som en nystart och i år är den känslan mer påtaglig än någonsin, speciellt eftersom jag efter två och ett halvt år som föräldraledig ska börja jobba heltid i oktober. Så än är det några vardagar kvar tillsammans med mina små, men jag kan inte låta bli att längta. Samtidigt kan jag känna mig nostalgisk och undrar om jag verkligen har tagit tillvara på tiden som varit.

Sen kommer jag på hur slitigt det har varit ändå. Speciellt med två (förstår fortfarande inte hur jag tyckte att det var jobbigt med en haha men det var det ju såklart också), men även att jag jobbat mycket under tiden. Att plocka fram datorn och vara kreativ efter att barnen har nattats och jag själv somnat till med dom, är svårt. För som ni vet är jag ju en person som verkligen vill prioritera återhämtning och tid för mig själv av olika slag, vilket många gånger har fått prioriterats bort. När ögonlocken håller på att slå igen av trötthet spelar det ju ingen roll hur mycket man tycker om sitt jobb, för allt som finns i sikte är en varm säng ett par meter bort. Med det sagt så ser jag fram emot den tydliga gränsen mellan jobbliv och mammaliv som kommer med att till jobbet varje dag. Och jag ser fram emot att njuta järnet med barnen nu innan deras pappa tar över stafettpinnen hemma.

<3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *