Min every day hudvård

Innehåller annonslänkar

Jag får alltid så många frågor om min hudvårdsrutin och det gör mig helt ärligt så glad, för jag älskar ju hudvård och är helt såld på att skapa den ultimata hudvårdsrutinen. Jag testar mig alltid fram bland olika produkter just för att jag tycker att det är roligt, och just nu har jag fallit pladask för Verso, Medik8, Nuori och MANTLE. Här är hjältarna i mitt badrumsskåp!

Day cream spf30 / Micellar water / The glow serum / Perfecting Facial Oil / Cleanser / Balancing toner / Moisture mask

Varje morgon sköljer jag ansiktet med iskallt vatten för att vakna till. Drar sedan en bomullstuss med micellärvatten på över ansiktet innan jag följer upp med The Glow Serum. Har jag tid så gör jag min Gua Sha massage därefter! Sedan SPF30 och kanske, kanske lite smink om jag har tid.

På kvällen använder jag någon form av rengöringsolja (just nu från Bobbi Brown), sedan rengöring och ansiktsvatten från Medik8. Återfuktar med Nuoris ansiktsolja plus moisture mask (använder som nattkräm, den gör huden mjuk som en bebis!). Nuori är helt magiskt när det kommer till att skapa naturlig hudvård som levererar resultat. Produkterna är 100% naturliga men kompromissar inte med konsistens, doft eller effekt. Koden AMANDA10 ger 10 % rabatt på allt från Nuori <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *