En ny era!

Den här helgen blev startskottet för en ny era. Jag vet inte om det var överflödet av egentid, sommaren eller kombinationen av de båda som fick mig att känna mig nästintill berusad. Typ hög på lycka. Minns knappt sist jag kände så? Jag har nog varit ganska bitter den här våren nu när jag tänker efter. Livet har varit ett ekorrhjul av vaggande på barn, disk, städ, lekparkshäng och ögonlock som hinner stängas innan kl 21. Men nu! Nu är den nya tiden här. Tiden då jag kan lämna bort Molly och således få den högt efterlängtade egentiden.

Jag trodde nog att den tiden skulle komma senare. Jag kan inte minnas att jag kunde lämna Stella längre perioder vid sex månader, som Molly blir nu till veckan. Men å andra sidan tog Stella inte flaskan, vilket nu Molly gör till min stora glädje. Så i lördags lämnade jag hemmet i fem (!) timmar för första gången på evigheter för en kväll på stan med middag och x antal glas mousserande. Innan hemgång stod jag och blickade ut över Stockholms takåsar, lite lagom berusad med perfekt somrig house-musik i bakgrunden, och en bubblande känsla av att nu äntligen är jag inte bara mamma. Jag får vara en egen person, fri. Fy fan vad underbart. Det bästa av två världar.

  1. 5 timmar är ju enormt, grattis! Och det blir bara mer och mer samtidigt som det blir roligare med de små som växer ju. Du har mycket att se fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *