VAB och huset

Hejhej från sjukstugan! Den här veckan har jag och kidsen varit riktigt krassliga. Stella var sjuk förra helgen men blev frisk, gick till förskolan och så i fredags fick jag komma och hämta henne med 40 graders feber. Alltså lilla stackaren, har aldrig sett henne så ynklig. Känns dock som att hon är konstant sjuk nu och jag känner bara I MAJ? Kunde vi inte fått dras med detta typ i mars hehe. Själv åkte jag också på en rejäl feberfrossa och är dunderförkyld. MEN nu ska jag inte klaga, tänkte bara ge er en lägesuppdatering och meddela att när vi väl blir friska och pigga så vill jag vara mer närvarande här.

Nej men livet som tvåbarnsmamma är bra hektiskt nu alltså. Mellan allt fix med barnen känns det som att jag måste sålla i en meter lång to do lista och välja ut det allra viktigaste. Och där hamnar alla måsten – sällan sådant som jag behöver. Drömmer mig bort till vi flyttar in i vårt hus och barnen är så pass stora att dom kan sova borta en helg. Då ska jag ta fram iskallt bubbel och ringa över mina bästa tjejer, för att sitta på terassen i solnedgången och prata in på småtimmarna. FY FAN vad underbart.

På tal om huset så känns det som att allt går i snigelfart just nu. Vi tar in offerter till höger och vänster på allt som vi behöver ordna och så snart det är klart så är det dags att söka bygglov. Längtar så mycket tills bygget faktiskt är i rullning! Här kommer lite inspo till vårt hem sålänge <3 xx

Alla bilder från Pinterest och Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.