100 % naturligt

Innehåller affiliatelänkar

När jag jobbade i skönhetsbranschen fanns det höga krav från konsumenter att hitta produkter som var helt naturliga. Det var dock sällan konsumenten faktiskt förstod vad det betydde, men önskemålen fanns där och var orubbliga.

Att säga att en produkt är 100 % naturlig innebär dels att ingredienserna kommer från naturligt ursprung men också att den är fri från parabener, mineraloljor, sulfater, silikoner, parfym och så vidare. Alltså helt ren. 

Så det glädjer mig att jag idag har hittat NUORI, som inte bara erbjuder just det utav även en snygg och design men främst: sjukt bra produkter!

Min absoluta favorit är ansiktsoljan, som jag använt morgon och kväll i ett par månader nu. Nej men det är typ den härligaste oljan (eller produkten egentligen) jag någonsin använt. Doftar sååå gott (naturliga dofter såklart, inga tillsatser) och är så härlig att massera in i huden. Jag är ju smått besatt av ansiktsmassage och då är en ansiktsolja ett måste.

Här hittar du NUORI. Glöm inte att spana in fliken där det står om deras filosofi och naturliga ingredienser. Sjukt intressant!

AMANDA10 ger 10% rabatt på hela sortimentet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.