Påskmys och nedvarvning

Godmorgon vänner. Här sitter jag i Tranås och klockan har precis slagit åtta. Framför mig har jag, förutom datorn, ett par fröknäcke med avokado och en kopp java. Visst är det något speciellt med att ha sin egna kaffekopp? Kaffet blir liksom godare då. Och vi är ju här nere (hos svärföräldrarna) väldigt ofta, så i somras kände jag mig tvungen att köpa mig en egen kopp. Nu kom jag på att det är tredje helgen i rad som vi är här! Det är inte på grund utav husbygget, utan snarare för att min hockeyfantast till karl vill gå på matcherna i Jönköping varenda helg nu. Det är väl sånt man får stå ut med när man är tillsammans med en sportfantast.

Vanligtvis så är det fullt ös här vid detta laget, men just idag har jag lite tur. Båda barnen vaknade vid 06 i vanlig ordning så lite ös har det i för sig varit tills nu, men ganska överkomligt ändå. Lyckligtvis så är Stellas 10-åriga kusin här och hon är iväg och underhåller för fulla muggar nu, och Molly har jag precis nattat i vagnen. Och alla andra sover. Ganska drömmigt ändå, att få den här stillheten på morgonen. Det är sällan jag upplever den numera så när den väl infaller så är det lite som att vara i himmelriket. Många djupa andetag inhaleras ska ni tro.

Jag har lagt det mesta på is under en vecka, minskat kraven på mig själv och försökt lägga min lite mer kontrollerande sida på hyllan. Jag behövde verkligen det, men jag inser också hur mycket jag älskar att skriva, filma och få vara kreativ. Jag måste få utlopp för den sidan av mig, måste bara lära mig att trappa ner när det är för mycket runt omkring. Jag jobbar på det! Och lär väl göra i en evighet. Lätt att tänka att man någon gång kommer hitta den perfekta balansen i livet. Men den finns ju inte. Eller jo, men den kan inte infinna sig hela tiden. Det är en ständig balansgång och man gör så gott man kan.

Nu blir det påskmys hela helgen. Ska gömma påskägg och titta på med världens största leende när Stella letar. Och få in lite barnvaktstid så att jag och Adam kan ta en bastu tillsammans. Gud så härligt.

Glad påsk bästa bloggisar, hörs snart<3

I brist på annat så lägger jag in en bild på skissen på vårt hus! Förhoppningsvis om allt går som planerat, så står detta hus färdigt i februari 2024. Behöver jag säga att jag är så exalterad så jag spricker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.