Mina skönhetsfavoriter i vår

Innehåller annonslänkar

För en som är lite smått besatt av skönhetsprodukter (jag) så är våren verkligen primetime. Jag älskar det faktum att huden börjar få en naturligt fin glöd igen och håret en solkysst look – det är ju så himla trevligt att få känna sig lite fräsch redan när man går upp ur sängen! Okej inte varje dag, jag har ju ändå småbarn.. men ändå. Well, om ni nu är som jag och älskar att kladda på det mesta både i ansikte, hår och på kroppen för att öka fräsch-faktorn (och välbefinnandet!), så ska jag nu dela mina must-haves inför säsongen som råder. Vissa nya favoriter – andra har varit med länge.

Hourglass Equilibum Eye Mask – Jag är besatt av ögonmasker men helt ärligt, alla dessa små engångs-pads på marknaden ruinerar mig. Så jag blev överlycklig när jag kom över den här ögonmasken på tub från Hourglass som återfuktar och slätar ut huden under ögonen på ett kick. Ska användas i minst 15 minuter men jag låter den verka under natten för optimal beauty sleep.

VERSO Day Cream SPF 30– När det då kommer till SPF så är detta en favorit. Återfuktande ansiktskräm med retinol som ökar cellförnyelsen i huden. Produkten känns precis lagom återfuktande utan den kladdiga solkrämskänslan. Gillar tanken av att jag skyddar mig mot framtida pigmentförändringar och ålderstecken.

MANTLE The Must Mist – Okej, så det här är inte specifikt en favorit för våren utan bara en väldigt trevlig favorit bland hudvårdsprodukterna. Den dagen jag sätter mig framför en dator på heltid igen kommer den här ha en given plats på mitt skrivbord! Doften av citrus piggar upp rejält, och misten känns sjukt behaglig vid applicering. Huden blir återfuktad men sminket blir inte förstört – solklar 10:a.

VERSO Daily Glow – Vem vill inte ha daily glow? Den här ansiktskrämen kommer rädda många dagar när jag inte orkar (hinner) sminka mig men behöver få känna mig lite piffig. Och så ska den få användas under CC Cream för bidra med extra lyster!

Hourglass Brow Gel – Även om jag bara ska fram och tillbaka till mataffären eller förskolan så vill jag ha brynen på plats, och då är detta min go to. Riktigt vass bryngel må jag säga! Jag använder nyansen Blonde för att få lite fylligare bryn men gillar även den transparenta.

Dr. Barbara Sturm Hair Mask – Nej men att Dr Barbara har blivit med hårvård kändes så spännande att jag var tvungen att testa hårmasken: Vill ju absolut se till att barret håller sig mjukt och återfuktat inför soligare tider! Och oj vad härlig hårmask måste jag säga, hårborsten bara glider med stråna när jag drar den genom håret, som känns både lent och slitstarkt.

Oribe Hair Alchemy Treatment Serum – När jag testade den här serien produkter första gången för ett par månader sedan så föll jag pladask. Alchemy serien är precis ALLT mitt hår någonsin önskat! Serumet känns återfuktande utan att tynga ner samtidigt som det skyddar och stärker håret. Och det doftar magiskt. Och flaskan är ursnygg. Behöver jag säga mer?

OUAI Detox Schampoo – ÄLSKAR detta schampoo. Och vem behöver inte en hårdetox då och då? Framförallt om man är en trogen användare av torrschampoo, då är detta precis vad håret behöver för en uppfräschning. Och kan vi prata om doften av äpple? Riktigt drömmig.

Tan Revel Pro – Den här godingen används flitigt varannan dag i både ansikte och på dekolletage. En bästa kompis i flaska, typ, som ser till att man känner sig som sitt fräschaste jag på minimalt med tid (och ansträngning) varenda dag. Jag är helt allvarlig när jag säger att jag inte vill leva utan den här BUSen.

Babor Body Oil – Min favorit olja! Doftar magiskt och lämnar en återfuktad hud med glow. Går snabbt in i huden också, så man slipper vänta med att klä på sig efter applicering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.